Inijesta: Biću trener, pre ili kasnije

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta: Biću trener, pre ili kasnije

Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta izjavio je da bi posle fudbalske karijere voleo da se oproba u trenerskom poslu i da se vrati u Barselonu.
Inijesta je katalonski klub napustio 2018, posle 22 godine, kada je prešao u japanski Visel Kobe.

"Želim da se u nekom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svog života vratim u Barselonu, ali govorim to hipotetički. Sada se još uvek osećam kao igrač. Ostale su mi još dve godine ugovora i ne znam da li ću imati snage da nastavim da igram fudbal, ali posle toga bih voleo da budem trener", rekao je Inijesta, prenosi španska Marka.
Jedan od najboljih veznih igrača u istoriji fudbala, u Barseloni je osvojio pregršt trofeja, ukljućujuči devet titula u La Ligi i četiri Lige šampiona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

INIJESTA ZNA ŠTA ĆE POSLE KRAJA KARIJERE: Želim da se vratim u Barsleonu i postanem trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020

Ima još dve godine ugovora sa Kobeom...Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta izjavio je da bi posle fudbalske karijere voleo da se oproba u trenerskom poslu i da se vrati u Barselonu. Inijesta je katalonski klub napustio 2018. posle 22 godine, kada je prešao u japanski Visel Kobe... - Želim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.