Imperatore, ovo je tvoje carstvo, ovde će te uvek voleti! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imperatore, ovo je tvoje carstvo, ovde će te uvek voleti! (VIDEO)

Dobro poznato lice na utakmici Intera i Lacija

Mlađi su čitali priče o njegovom noćnom životu i povelikoj stomačini. Oni u 30-im godinama pamte ga kao možda i najrazornijeg golgetera sa početka 21. veka. Kad je bio u formi mogao je da probija zidove A znao je i sa loptom. Toliko da će navijači Intera Adrijana uvek svrstavati u fudbalsko božanstva. I ma šta uradio, ma koliko gluposti napravio, na “Đuzepe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Meaci“ će uvek biti dobrodošao.

Na utakmici Nerazura sa Lacijem mogao je Adrijano i da se podseti koliko ga plavo-crna strana Milana voli. Teško da bi i u rodnom Brazilu mogao da oseti toliku količinu ljubavi. Takve igre, takvi golovi... Ureže se to u mozak.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.