Iguain: Patio sam u Realu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain: Patio sam u Realu!

"Jednu utakmicu igrate, pa drugu ne...", kazao je odlični golgeter.

Srećan u Napulju: Gonzalo Iguain  

Argentinski fudbalski reprezentativac Gonzalo Iguain rekao je danas da je napustio Real i prešao u Napoli, jer nije želeo da bude žrtva rotacije u madridskoj ekipi.

"U nekim trenucima sam bio srećan u Realu, a u nekima baš i nisam. Patio sam, jer sam igrao samo povremeno, delio sam minutažu sa Karimom Benzemom. Jednu utakmicu igrate, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa drugu ne...", kazao je Iguain italijanskim medijima.

Argentinac je stigao u Napoli za sumu od 37 miliona evra. On je u Napoli došao kao zamena za Edinsona Kavanija koji je prešao u Pari Sen Žermen.

"Navijači mi na svakom koraku pružaju podršku ovde u Napulju", zaključio je Iguain koji je dao jedan gol na dve utakmice koliko je do sada odigrao za italijansku ekipu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Iguain: Patio sam u Realu!

Izvor: Dzungla.org, 11.Sep.2013

„Jednu utakmicu igrate, pa drugu ne…“, kazao je odlični golgeter.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.