Igrajte fudbal, ako uopšte umete

Izvor: B92, 25.Nov.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte fudbal, ako uopšte umete

Približava se decembar, kraj jesenje polusezone u srpskom fudbalu i mesec za koji je Tomislav Karadžić najavio da će mu biti poslednji na čelu FSS.

Logična poslednica toga su tri saopštenja u manje od 24 sata, posle tromesečnog zatišija.

Dramu u srpskom fudbalu, koja traje još od 2008. kada je Karadžić došao na njegovo čelo, eskalirala je u avgustu ove godine. Posle serije loših rezultata reprezentacije i klubova na evrropskoj sceni i niza sudijskih grešaka koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su uticale na rezultate domaćeg prvenstva.

Okidač za tadašni rat saopštenjima bio je susret Partizana i Novog Pazara u prvom kolu šampionata, a ovoga puta eksploziju je izazvalajoš jedna utakmica crno-belih, ovog puta sa Voždovcem.

Kao i tada, posle očigledne sudijske greške na štetu Partizanovog protivnika momentalno je reagovala uprava Crvene zvezde, što je izazvalo domino efekat.

Čelnici FSS oštro su napali Zvezdu i pri tom potkačili i Partizan, dok su se u Humskoj bavili samo večitim rivalom.

Ton i sadržina sva tri saopštenja su takvi da će se, bez dileme, dalja prepiska nastaviti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.