Igrači Bordoa suspendovani zbog tuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Bordoa suspendovani zbog tuče

Fudbalski klub Bordo suspendovao je danas na neodređeno vreme golmana Žeroma Priora i igrača Lamina Sana zbog incidenta nakon kup utakmice protiv Nanta.

Bordo je juče na svom terenu izgubio od Nanta sa 4:3 u utakmici Kupa Francuske, a klub je danas kratkom saopštenju naveo da su Prior i San bili uključeni u "težak incident u svlačionici".

List Ekip je, međutim, preneo da je došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žestokog fizičkog sukoba koji su prekinuli radnici obezbeđenja.

Prior je izostavljen sa dve utakmice tokom oktobra 2015. godine zbog sukoba sa stručnim štabom, a prošlog meseca se verbalno sukobio i s navijačima na aerodromu po povratku ekipe s gostovanja.

Sanu je kapitenska traka oduzeta u januaru.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bordo suspendovao dvojicu igrača zbog tuče

Izvor: B92, 11.Feb.2016

Fudbalski klub Bordo suspendovao je na neodredjeno vreme golmana Žeroma Priora i igrača Lamina Sana zbog incidenta nakon kup utakmice protiv Nanta. Bordo je na svom terenu izgubio od Nanta sa 4:3 u utakmici Kupa Francuske, a klub je danas kratkom saopštenju naveo da su Prior i San bili uključeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.