Igrač Rasinga došao na trening u pratnji policije

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Maj.2012, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Rasinga došao na trening u pratnji policije

Igrač argentinskog Rasinga Đovani Moreno došao je na trening u pratnji policije i predsednika sindikata igrača zbog toga što su mu navijači pretili vatrenim oružjem.

Huligani su zaustavili u utorak Morena, uperili mu pištolj u koleno i rekli da će ga „oduvati” ako ne bude počeo da igra bolje za Rasing, koji se trenutno muči sa rezultatima u prvoj ligi.
Nasilje vezano za fudbal je uobičajeno u Argentini. Poslednjih nedelja je, međutim, eskaliralo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zato što su huligani pretili nekolicini igrača i predsednika klubova.
Neprofitna organizacija „Spasimo fudbal” saopštila je da je najmanje šesto ljudi poginulo u poslednjih šest meseci od nasilja povezanog sa fudbalom.
Ta grupa je navela da Fudbalski savez Argentine nije učinio dovoljno da se nasilje zaustvi.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.