Igor Matić završio karijeru?

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Matić završio karijeru?

Dugogodišnji kapiten Čukaričkog Igor Matić posle pet godina završio igranje u tom klubu. Možda i završi fudbalsku karijeru u 36. godini, a možda ostane u Čukaričkom na nekoj funkciji.

Posle gotovo dve decenije profesionalne fudbalske karijere, Igor Matić je blizu da napusti fudbalski teren.

Čukarički je saopštio da je Matić odlučio da posle pet godina ne igra više za crno-bele sa Banovog brda, a da li to znači i definitivan kraj karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja traje 19 godina... biće poznato za koji dan.

"Nije iznenađenje takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem i došli smo do nekih kompromisnih rešenja. Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet, šest dana. Juče sam se oprostio na treningu sa saigračima i naravno da su proradile emocije posle pet godina igre za Čukarički i 19 godina profesionalne karijere. Nije lako, ali idemo dalje", rekao je Matić za klupski sajt.

On je naveo da je pre dve godine imao ponudu da nastavi fudbalsku karijeru "u ozbiljnom klubu u inostranstvu", koju je tad, u dogovoru sa predsednikom Čukaričkog, odbio.

"Tad je dogovoreno i da ostanem u klubu posle igračke karijere. Imam neke želje i naravno ambicije, a videćemo koje su potrebe kluba", dodao je Matić.

On je u klub sa Banovog brda došao u julu 2012. Kaže da je proživeo mnogo lepih, kao i teških momenata.

"Pamtim samo lepe. Kruna svega je osvajanje istorijskog trofeja Kupa Srbije 2014/15. Drago mi je što sam podigao taj pehar", dodaje.

Matić je zahvalio predsedniku kluba Draganu Obradoviću, saigračima, trenerima i svim zaposlenima u klubu uz poruku da će u svakom slučaju uvek biti vatreni navijač Čukaričkog.

PORUKA NA INSTAGRAMU: "MO ĆE SAD DA VAS MALTRETIRA?"

Igor Matić se na svom Instagram profilu zahvalio saigračima: "Momci, hvala na svemu! Bilo mi je čast i zadovoljstvo predvoditi ovaj tim u prethodnih 5 godina. Hteo bih da se zahvalim svim ljudima od predsednika, pa do svih zaposlenih ljudi u klubu. Sad će vam biti lakše - neće imati ko da vas maltretira na treninzima :))). Šalu na stranu, biću vaš najveći navijač u narednom periodu".

ShareFacebookTwitter

Igor Matić je odigrao za Čukarički 152 utakmice i postigao 31 gol. Bio je glavni kreator, arhitekta igre tima, proglašavan je za igrača sezone u domaćem prvenstvu...

Njegova profesionalna karijera traje od 1998. godine, kada je nosio dres Zemuna, potom OFK Beograda, godinu dana je potom bio u Francuskoj, Kaenu, a onda se vratio u ovdašnji fudbal. Od 2012. godine je u Čukaričkom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.