Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 18:40

Ibrahimović rekordni dvanaesti put najbolji igrač Švedske

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović izabran je i ove godine za najboljeg igrača Švedske po dvanaesti put u karijeri, čime je postavio novi svojevrstan rekord. Ibrahimović je nagradu posvetio navijačima istakavši da mu izuzetno nedostaju na tribinama.
Zvezda „rosonera" se uspešno vratio u evropski fudbal i ove godine je za svoj tim postigao 22 gola na 30 mečeva u svim takmičenjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Ibrahimović, koji uskoro puno četrdeset godina, zahvalio se na društvenim mrežama svima na podršci istakavši da ovogodišnju nagradu posvećuje navijačima upravo zato što ne mogu biti na tribinama.
„Mnogo je prazno bez navijača i nadam se da će se sve vratiti u normalu, kako bismo mogli da uživamo u onome što radimo na terenu. Bez njih nije isto. Nagradu posvećujem baš onima, koji su bili sa mnom i kada sam bio teško povređen i koji su mi pomogli podrškom. Teško je bilo tada, naročito na mentalnom planu, jer to nije bila nimalo laka situacija. U svakom slučaju, ne mogu reći zbogom fudbalu pred praznim tribinama. Zato obećavam navijačima da ih čekam na terenu, iako imam 39 godina. Moji ciljevi su vezani i za četvrtu deceniju života", naveo je Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović je nagradu za najboljeg fudbalera Švedske prvi put osvojio 2005. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.