Ibrahimović: PSŽ bolji od Milana

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jul.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: PSŽ bolji od Milana

Najplaćeniji fudbaler Pari Sen Žermena Šveđanin Zlatan Ibrahimović izajvio je da je njegov novi klub bolji od Milana, preneli su francuski mediji.
PSŽ je bolji, razlog je taj što je Milan izgubio svoja dva najbolja igrača. Nije bitno porediti nas sa bilo kim drugim. Milan je tim koji igra drugačiji fudbal, sa drugačijom filozofijom – rekao je Ibrahimović.
Ibrahimović je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << svoj prvi pogodak u dresu francuskog tima posle samo 131 sekunde utakmice protiv DC Junajteda, koja je završena nerešeno – 1:1.
On je istakao da će PSŽ u narednoj sezoni ići na sve trofeje.
Igramo Ligu šampiona, idemo na dva trofeja u Francuskoj, želimo da osvojimo sve. Imamo vrhunski tim i želja nam je da postanemo pobednički tim – zaključio je Ibrahimović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.