Ibrahimović: Ne odlazim dok ne osvojimo sve!

Izvor: Blic, 29.Avg.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Ne odlazim dok ne osvojimo sve!

Zlatan Ibrahimović je po dolasku u Milan poručio da mu je želja da sa "rosonerima" osvoji sve moguće pehare.

Novi napadač kluba je po dolasku iz Barselone rekao da jedva čeka da debituje za ekipu i da mu je žao što ne može da nastupi na samom startu sezone.

"Kada sam čuo da je Milan zainteresovan, bio sam veoma uzbuđen, jer ne postoji mnogo ovakvih klubova. Presrećan sam što je sve prošlo dobro, napravili smo veliki posao i sada mogu konačno da se koncentrišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na fudbal", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je osvajao titule sa Interom i Barselonom, ali za one u Španiji je manje zaslužan. Švedski internacionalac želi da to promeni u Italiji, gde mu je cilj da u dresu drugog milanskog kluba osvoji sva takmičenja.

"Došao sam ovde da pobeđujem. Sigruran sam da ćemo pobeđivati, a neću otići dok ne osvojimo sve. Mislim da smo najjači tim u Italiji i jedan od najjačih na svetu", rekao je Ibrahimović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.