Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2023, 10:41

IZ PREMIJER LIGE PRAVO NA KROV: Bivši igrač Njukasla potpisao za Voždovac!

Odličan posao. Fudbalski klub Voždovac angažovao je Rodriga Vilku. Peruanski fudbaler će u timu sa Dušanovca do kraja sezone nastupati kao pozajmljeni igrač engleskog Njukasla.  Radi se o 24-godišnjem vezisti koji je ponikao u Deportivo Munisipalu, a oktobra 2020. godine prešao je među popularne Svrake. Nakon toga bio je na pozajmicama u Donkasteru i peruanskom Universitariju, za koji je nastupao prošle sezone gde je ... Read more
The post IZ PREMIJER LIGE PRAVO NA KROV: Bivši igrač Njukasla potpisao za Voždovac! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Svraka" postala "Zmaj" – Voždovac pozajmio igrača Njukasla

Izvor: B92, 05.Sep.2023

Fudbalski klub Voždovac angažovao je Rodriga Vilku, koji će do kraja sezone nastupati za taj tim kao pozajmljeni igrač engleskog Njukasla.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.