ISPRAVKA: Nije tačno da je na slici sin kluba koji mora da igra uprkos godinama i kilaži (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 17:01

ISPRAVKA: Nije tačno da je na slici sin kluba koji mora da igra uprkos godinama i kilaži (FOTO)

U toj vesti su stajale i pogrešne informacije da on nosi dres sa brojem 10 i izvodi sve prekide.

ISPRAVKA: Pogrešno smo preneli vest iz Kine kako je jedan biznismen odlučio da kupi drugoligaški klub po imenu Zibo Ciju i da u tom timu po 90 minuta igra njegov sin koji ima 35 godina i 126 kilograma.

CHINE 🇨🇳

Un homme d'affaires chinois a acheté le club de foot, Zibo Kuju qui joue en première 1ère division chinoise.

Il a obligé l'entraîneur >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << à faire jouer son fils Xihua de 126 kg dans tous les matchs officiels

À 6 journées de la fin, le club est relégué en 2e division pic.twitter.com/DiekF24bno

— Batmax ⭐⭐ (@pascal1403) May 13, 2021

Neke priče se na društvenim mrežama toliko brzo prošire da niko ni ne stigne da proveri šta je prava istina i da li se radi samo o dobroj šali ili o zbilji. Takva je sudbina bila i šaljive priče o bucku fudbaleru koji, kako se na mrežama pisalo, mora da igra jer je sin vlasnika kluba. Međutim, istina ipak nije toliko spektakularna kao štos koji je internet prihvatio kao tačnu informaciju.

Slika je zapravo iz 2019. i u pitanju je momak koji je prvi put ušao u igru jer nisu imali više izmena na klupi osim njega, a igrač se povredio.

Brentfordu je za četiri boda izmakao direktan plasman u Premijer ligu, pa je morao u plej-of, gde večeras (19.00) gostuje Bornmutu. Kvota na dvojku je 2,70, kec je 2,80, a iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bornmut - Brentford.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOGATAŠ KUPIO KLUB I U STARTNIH 11 UBACIO SINA: On ima 126 kilograma, igra 90 minuta, a jedan detalj je posebno INTERESANTAN

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021, 07:18

Kineski drugoligaški klub po imenu Zibo Ciju došao je u centar fublaskih zbivanja jer je biznismen kupio klub i odlučio da 11 uvrsti njegovog sina He Sinhua, 35-godišnjeg igrača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.