IRINA ŠAJK: ZVALI SU ME RUŽNO PAČE!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IRINA ŠAJK: ZVALI SU ME RUŽNO PAČE!

Gde su im bile oči! Irina Šajk, devojka fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, priznala je nedavno da je, dok je išla u srednju školu, momci uopšte nisu primećivali i da nije imala dečka jer je bila premršava!

Gde su im bile oči!

Irina Šajk, devojka fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, priznala je nedavno da je, dok je išla u srednju školu, momci uopšte nisu primećivali i da nije imala dečka jer je bila premršava!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bila sam ružno pače! Izbegavali su me i rugali mi se jer nisam bila bledunjava kao druge devojke. Nikome se nisam sviđala jer sam bila visoka i mršava - rekla je Irina i dodala da je uprkos svemu i tada bila zadovoljna svojim telom, iako su je prijatelji savetovali da nabaci koji kilogram.

Danas je tražena manekenka i devojka jednog od najpoznatijih fudbalera na planeti.

Da li njeni drugari iz škole i danas isto misle, ili njene slike gledaju otvorenih usta?
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečki su je izbegavali i rugali joj se!

Izvor: Poznati.info, 07.Mar.2012

Irina Shayk, danas jedna od najpoželjinijih manekenki, na snimanju za časopis FHM otkrila je kako je u srednjoj školi dečki uopšte nisu primećivali. Naime, ova seksipilna Ruskinja i devojka Christiana Ronalda nije mogla naći dečka jer je bila premršava. “Bila sam ružno pače. Izbegavali su...

Nastavak na Poznati.info...

Irina šajk: Bila sam ružno pače!

Izvor: Svet plus, 08.Mar.2012, 00:13

Jedna od najlepših, najpoželjnijih i najtraženijih manekenki Irina Scaron;ajk, rekla je na snimanju za magazin "FHM " da u srednjoj školi nije bila popularna i da su joj se mnogi momci rugali jer je bila premršava. Ova seksipilna Ruskinja, devojka Kristijana Ronalda, nije mogla da nađe dečka...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.