IPAK JE GOTOVO: Vojvodina nastavila tradiciju, novi trener na Karađorđu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK JE GOTOVO: Vojvodina nastavila tradiciju, novi trener na Karađorđu (FOTO)

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je danas dosadašnjeg trenera Dragana Ivanovića i na njegovo mesto postavio Aleksandra Veselinovića.
Ivanović je na klupi Vojvodine bio od 23. decembra prošle godine kada je nasledio Nenada Lalatovića.
On je novosadsku ekipu predvodio na sedam prvenstvenih mečeva, pri čemu je ostvario učinak od četiri pobede i tri poraza, uz gol razliku 14:11.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje Draganu Ivanoviću na svemu što je učinio i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere, navodi se u saopštenju.
Njegov naslednik Aleksandar Veselinović zvanično će biti predstavljen sutra. Veselinović je u dosadašnjoj karijeri radio u nekoliko inostranih klubova, a najveći trag ostavio je u litvanskoj Suduvi.
FOTO: STARSPORT

The post IPAK JE GOTOVO: Vojvodina nastavila tradiciju, novi trener na Karađorđu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promena trenera u Vojvodini: Novi šef biće predstavljen u utorak na Karađorđu

Izvor: Telegraf.rs, 03.Apr.2017

Fudbalski klub Vojvodina smenio je trenera Dragana Ivanovića i postavio Aleksandra Veselinovića kao šefa stručnog štaba...Ivanović je stigao zimus posle dobrih rezultata sa Napretkom, ali je četvrogodišnji ugovor raskinut na zahtev kluba posle samo tri meseca...Dragan Ivanović preuzeo je Vojvodinu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.