IO FSJO: Dubočica se vraća u fudbalsko takmičenje iz okružne lige

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IO FSJO: Dubočica se vraća u fudbalsko takmičenje iz okružne lige

LESKOVAC – Izvršni odbor Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga na današnjoj sednici doneo je odluku o sastavu okružne i Međuopštinske lige i njihovom proširenju sa 16 na 18 klubova.

Zbog interesa fudbala na jugu Srbije odlučeno je da se Dubočici omogući povratak u takmičenje od okružnog stepena, a kako je nefunkcionalno da ova liga broji 17 klubova status okružnog ligaša dobilo je i Kumarevo kao trećeplasirani klub iz prošle sezone u Međuopštinskoj ligi. Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << članovi Jablaničke lige su i Omladinac iz Donjeg Sinkovica i Sloboda iz Donjeg Brijanja koji su po plasmanu bili prvi i drugi u Međuopštinskoj ligi.

I ova liga će u narednoj sezoni biti proširena za dva kluba. To su Real iz Donje Jajine i Napredak iz Bogojevca kao ekipe koje su bili drugoplasirane u obe grupe Gradske fudbalske lige. Ovi klubovi pridružili su se prvacima obe grupe lige GFS Leskovac, BSK-u iz Belanovca i OFK Bobištu, kao i grdeličkom Jedinstvu koje je ispalo iz okružne lige.

Takmičenja u Jablaničkoj i međuopštinskoj ligi startovaće 15. i 16. avgusta i uz dva vanredna kola sredom 2. i 22. septembra prvi deo prvenstva završiće se 22. novembra. Konferencija Jablaničke lige zakazana je za utorak u 16 časova u novim prostorijama FSJO u Zanatskom centru Graditelj na Mlinskoj ulici, gde je po prvi put danas zasedao IO FSJO, a dan kasnije u isto vreme i na istom mestu biće održana i Konferencija klubova Međuopštinske lige.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.