IMA LI ROMA ČEMU DA SE NADA? Zašto da ne, fudbal je to! Bez Toma Kruza, ali večeras je novi deo NEMOGUĆE MISIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 11:41

IMA LI ROMA ČEMU DA SE NADA? Zašto da ne, fudbal je to! Bez Toma Kruza, ali večeras je novi deo NEMOGUĆE MISIJE

Ko zna...

Ima li smisla igrati revanš utakmicu, ako je u prvoj jedan tim slavio 6:2? Naravno da ima, zato je fudbal lep.

Mančester je dobro uništio Romu u Engleskoj i 99% posla odradio, međutim mora se biti oprezan sa Rimljanima.

Mančester Junajted je „uništio“ Romu u prvom meču polufinala, na Old Trafordu je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 6:2, pa je večerašnji (21.00) revanš u Rimu samo prilika da vidimo još jedan meč s dosta golova. Kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma – Mančester Junajted.

Podsetimo, "vučica" je pre nekoliko godina uspela da stigne 4:1 koji je imala Barselona iz prvog meča i na Olimpiku stigla do 3:0, te tako prošla do polufinala Lige šampiona.

Ovaj rezultat je još ubedljiviji, ali prkosna je često bila Roma i svakako vredi ispratiti da li će uspeti uopšte i da zaprete gordim Englezima.

Meč Lige Evrope između Rome i Mančestera počinje u 21 čas.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučica sanja čudo, Solskjeru se smeši prvo finale

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021

Mančester Junajted ima četiri gola viška (6:2) iz prvog meča sa Old Traforda i borba za pehar u Ligi Evrope je nadohvat ruke. Rimljanima u sećanju 2017. godina kada su nadoknadili tri gola minusa protiv Barselone. Promo kvota u Mozzartu na trijumf Đavola na Olimpiku – 2,00..Samo čudo može Junajted...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.