Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRA PONOVO ŠOKIRA: Neće ni u Premijer ligu, ni u MLS, već…

Najboljem igraču Pari Sen Žermena Zlatanu Ibrahimoviću u junu naredne godine ističe ugovor sa klubom i potpuno je slobodan u izboru nove sredine.

Sva nagađanja u vezi sa nastavkom njegove karijere su upravo samo to – nagađanja, jer jedini čovek koji zna gde će on igrati fudbal sledeće sezone je samo Zlatan.
Interesantno je da Šveđanin ne odbija mogućnost odlaska na neku egzotičnu destinaciju, kao što je liga Katara.
– Ugovor mi ističe i mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da biram gde ću da nastavim karijeru. Sada razmišljam samo o Pari Sen Žermenu i nisam razmišljao o narednom klubu. u dobrim sam odnosima sa predsednikom luba Naserom Al-Kelafijem i jedino što mogu da kažem da je jedna od opcija i odlazak u Katar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.