I oni su samo ljudi... Sudija u suzama prekinuo meč zbog gnusnih uvreda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oni su samo ljudi... Sudija u suzama prekinuo meč zbog gnusnih uvreda (VIDEO)

Nesvakidašnja scena se desila u Tunisu, a akter je jedan od tamošnjih najpoznatijih arbitara Aruš Jasin

Fudbalere ume da zaboli i zvižduk sa tribina, trenere kritička reč, ali sve to je sitnica u odnosu na ono što preživljavaju fudbalske sudije. Uvrede i pretnje su sastavni deo folklora kojima se čašćavaju fudbalski arbitri. Mnogi od njih su navikli na to od strane navijača, samih aktera, pa i medija.

Ipak, i sudije su samo ljudi koji imaju prag >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tolerancije i mogu da trpe do određene granice. Tako je slučaj iz Tunisa postao vest i van okvira te zemlje. U duelu tamošnjih prvoligaša Bizertana i La Marse, arbitar meča Aruš Jasin je u jednom trenutku zaplakao i prekinuo utakmicu.

Nije mogao da se suzdrži i istrpi uvrede sa tribina. Navijači su konstantno vređali njega, njegovu porodicu, a kada su počeli da sa gnusnim uvredama na račun dece, nije mogao više da izdrži. Briznuo je u plač i tek pošto su igrači uticali na publiku i utešili ga, rešio je da nastavi meč.



Posle utakmice, igrači su se ogradili od navijačkih „poruka“ i poručili da takvim ljudima nije mesto na tribinama.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.