I Zvezdi sumnjivi penali i isključenja... (VIDEO)

Izvor: B92, 01.Maj.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Zvezdi sumnjivi penali i isključenja... (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda nije želeo da komentariše optužbe posle meča sa Vojvodinom, ali se pozvala na video snimak utakmice Partizan – Radnik.

Beogradski ’crveno-beli’ savladali su u subotu na svom stadionu Vojvodinu rezultatom 2:0, a taj trijumf došao je posle nekoliko kontroverznih odluka.

Prvo je levi bek Novosađana Nikola Antić dobio direktan crveni karton zbog navodnog psovanja sudije Srđana Obradovića, da bi glavni arbitar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosudio penal za domaćina posle sumnjivog starta nad Boaćijem.

Iz kluba nisu želeli da se bave optužbama igrača Vojvodine, ali i sadašnjih i bivših članova Partizana, već su se pozvali na duel ’crno-belih’ sa Radnikom u 29. kolu Superlige. Partizan je tada slavio posle preokreta sa 2:1, iako je gubio na poluvremenu, a gosti iz Surdulice su sredinom drugog dela dobili dva crvena kartona za tri minuta.

Izabranici Marka Nikolića su brojčanu prednost iskoristili za preokret, realizovali i jedanaesterac, a sudija na toj utakmici bio je upravo Obradović.

Iz Zvezde su posebno apostrofirali sumnjiv penal i dva isključenja igrača Radnika – situacije koje su išle u korist večitom rivalu.

Prethodno je reagovao fudbaler Partizana Leonardo, koji je naveo da ne može da ćuti, oglasio se i legendarni vaterpolista, a sada predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, dok je Milan Lola Smiljanić, koji je umeo da "proziva" Zvezdu u prošlosti, opet ponovio čuvenu izjavu: "Ako ih nije sramota...".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkriveno zašto je isključen fudbaler Vojvodine

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2017

Odluka sudije Obradovića da u 69. minutu isključi fudbalera Vojvodine Nikolu Antića mnoge je zaprepastila pošto levi bek Novosađana skoro da nije imao kontakt sa Abrahamom Frimpongom, a izgledalo je da je zbog toga dobio crveni karton...Međutim, uvidom u zapisnik sa utakmice Crvena zvezda - Vojvodina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.