Izvor: PRObjave.com, 06.Avg.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Osečina dobija "mini pič" teren

Ovaj projekat finansira se iz budžeta Republike Srbije, preko resornog ministarstva, a donatori su Fudbalski savez Srbije i Kraljevina Norveška. Sredinom prošle sedmice na prigodnoj svečanosti u Beogradu, ugovore o njegovoj realizaciji sa predstavnicima opština, koje su obavezne da obezbede i pripreme lokaciju, potpisali su ministarka Snežana Samardžić-Marković, predsednik FSS Tomislav Karadžić i Hakon Blakenberg, Ambasador Norveške u našoj zemlji.
- Mini pič teren biće postavljen u okviru fudbalskog stadiona u Osečini na starom košarkaškom igralištu – kaže Nenad Stevanović, predsednik Opštine, koji je u ime ove lokalne samouprave potisao ugovor. – Sa ovim novim objektom sportisti i rekreativci, odnosno mladi iz ove sredine, dobiće novo lepo sastajalište za organizovanje brojnih sportskih aktivnosti.
Očekuje se da će na ovaj način, uz postojeću halu sa teretanom i novoopremljenim fitnes centrom, otvorene bazene, terene za male sportove, fudbalska igrališta i staze za kros takmičenja, biti upotpunjena ponuda Osečine korisnicima usluga u sportskom turizmu, koji ovde sve više uzima maha, pre svega kada je u pitanju pripreme ekipa mlađih kategorija u raznim disciplinama (odbojka, košarka, fudbal).
Informativna služba opštine Osečina
Karađorđeva 78
14255 Osečina
Tel: 014/51-031
Web: www.osecina.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.