I FK Inđija želi da popuni Super ligu

Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I FK Inđija želi da popuni Super ligu

BEOGRAD - Fudbalski klub Inđija se kandidovao za upražnjeno mesto u Super ligi Srbije, nastalo odustajanjem BASK-a.

Taj klub, koji je prošle sezone kao pretposlednji na tabeli ispao iz lige, naveo je da ima stadion koji "za razliku od stadiona klubova koji pretenduju na mesto u Super ligi, ispunjava sve uslove za takmičenje".

Predsednik Upravnog odbora Inđije Slavko Puvača istakao je u saopštenju da "za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od konkurenata, račun Inđije nije u blokadi i proteklih sedam godina klub beleži pozitivan finansijski rezultat".

On je naveo da "Inđija nema sudskih sporova, niti sporova pred Arbitražnom komisijom zbog neisplaćenih ugovorenih obaveza" i da je "prioritetan zadatak kluba ulaganje u rad sa mlađim kategorijama".

Kandidaturu za upražnjeno mesto u Super ligi prvi je istakao Novi Pazar, koji je prošlu sezonu završio na trećoj poziciji Prve lige.

Konačnu odluku doneće Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) na sastanku u ponedeljak u 12.00 u Staroj Pazovi.

- Očekujemo da se IO FSS na sastanku 11. jula, prilikom donošenja odluke o popuni Super lige Srbije, neće baviti političkim uticajima već isključivo fudbalskim uslovima i činjenicama, te da će iz tog razloga doneti pozitivnu odluku u korist Inđije- navodi se između ostalog u saopštenju kluba iz Banata.

Najpostenije je odigrati baraz pa bolji nek ide a ne ovako da se prepucavamo.I cemu vise takva diskriminacija Indjije ako je interes fudbala da igra bolji u JSL onda da vidimo utakmicu koji je klub bolji i to je to.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.