I DEN TANA UDARIO PO ZVEZDI: Igramo RUŽAN fudbal, nigde tu nema STRASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 19:52

I DEN TANA UDARIO PO ZVEZDI: Igramo RUŽAN fudbal, nigde tu nema STRASTI

Bivši predsednik crveno-belih razočaran.

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević razočaran je izdanjem crveno-belih u porazu od Partizana (1:0) u polufinalu Kupa Srbije.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Činjenica da fudbaleri Crvene zvezde u poslednja četiri derbija s Partizanom nisu postigli gol teško je pala svakom navijaču crveno-belih.

- Razočaran sam kao zvezdaš! Četiri utakmice, a da im ne damo gol. I to kod dva trenera, Milojevića i sada Stankovića. Ne samo zato što nismo dali gol, već zato što nismo imali igru. Zvezda mi je delovala neuigrano, igrala je ružan fudbal. Kao pre 30 godina u Engleskoj, preskakala se igra, nabacivale duge lopte... Neki momci mi uopšte ne ulivaju poverenje - rekao je za "Kurir" Den Tana i dodao:

Ne mislim da Partizan ima tako dobru odbranu, pa njima je Spartak dao tri komada. Ono što me brine je da sam kod igrača Partizana video strast, dok Zvezdini fudbaleri to nisu imali. Crvena zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida, a ne iz smišljenih akcija i kroz pas igru. To je ono što me brine. Želim da ukažem na greške, da se ne zavaravamo više - zaključio je sadašnji član Upravnog odbora kruševačkog Napretka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko, vatrena navijačica Napolija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.