Humanitarni meč Zvezdinih veterana u Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni meč Zvezdinih veterana u Babušnici

Kako bi prikupili novac za pomoć u lečenju 12-godišnje Julije Vidanović, fudbalski veterani domaće Lužnice i Crvene Zvezde rešili su da odigraju humanitarnu utakmicu u ponedeljak, 28. oktobra na stadionu Sportskog centra u Babušnici.

Slogan revijalne utakmice je "Za lužničke mališane", a osim pomoći 12-godišnjoj devojčici, novac će se sakupljati i za lečenje i školovanje dece iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije ove opštine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Publika će imati priliku da vidi na delu stare asove Zvezde poput Pižona, Šestića, Karasija, Đurovskog i ostale legende ovog kluba, a pre dolaska u Babušnicu i odigravanja utakmice, veterani beogradskog kluba položiće cveće na spomenik "Prvoj Zvezdinoj zvezdi" Rajku Mitiću u Beloj Palanci.

Početak utakmice je od 14 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.