Humani Boško za malog Zokija

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani Boško za malog Zokija

Fudbalski reprezentativac Srbije Boško Janković istakao se u ponedeljak humanim gestom.

Janković je u kupovinu odveo dečaka siromašnog dečaka Zorana, čiji je idol.

Jedanaestogodišnji Zoran je tokom zime ispred samoposluge u centru Beograda molio prolaznike za malo hrane kojom bi nekako prehranio porodicu.

Janković je video priču i čuo da ga je Zoran naveo kao svog omiljenog igrača, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odlučio da mu pomogne.

Video sam da je Zoki izjavio da sam mu omiljeni igrač još dok sam igrao u Zvezdi, i prošao sam celu tu situaciju i malo me je iskreno dotakla cela ta priča. Kontktirao sam ga i obećao mu da ću mu pomoći koliko budem mogao kada dođem u Srbiju. Tako da, eto, danas smo napravili jedan šoping ovde u Ušću, gde smo uzeli neke stvari koje su njemu potrebne“, iobjašnjava fudbaler Đenoe.

„Pa bili smo malo u šopingu, dobio sam bajs, patike, i još sam dobio nekih vrednih lepih stvari“, kaže Zoran, koji je odličan učenik uprkos nemaštini i dodaje:

Pa nisam baš očekivao da će Boško da mi se javi, nisam ni znao uopšte, ali ja sam presrećan“, kaže Zoki.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.