Huligani Visle ubili suparničkog navijača mačetom! /video/

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani Visle ubili suparničkog navijača mačetom! /video/

Poljska odavno ima problema sa huliganima, njihovi fudbalski navijači poznati su po brutalnosti, ali slika koja je stigla iz Krakova šokirala je ceo svet.

Naime, na snimku jedne od bezbednosnih kamera u tom poljskom gradu vidi se kako navijači lokalnog kluba Visla mačetom ubijaju pristalicu gradskog rivala Krakovije.

Ubistvo se dogodilo u sred bela dana kada je nesrećni navijač Krakovije slučajno naišao na navijače Visle, poznatih kao "Ajkule".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ovo je drugo ubistvo navijača u Poljskoj u poslednja dva dana pošto je u ponedeljak na moto trkama u gradu Zjelona Gora policijski automobil usmrtio jednog gledaoca.

Usledili su neredi tokom kojih je uhapšeno devet navijača, a dva policajca su povređena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mačetom ubili suparničkog navijača

Izvor: B92, 05.Okt.2011

Navijač Krakovije ubijen je mačetom, kada je naleteo na grupu navijača Visle iz Krakova, gradskog rivala tima za koji je naviijao nesrećni mladić. Naime, na snimku jedne od bezbednosnih kamera u tom poljskom gradu vidi se kako navijači lokalnog kluba Visle, mačetom ubijaju pristalicu gradskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.