Hrvatski stručnjak napustio Veronu

Izvor: B92, 28.Maj.2022, 19:46

Hrvatski stručnjak napustio Veronu

Hrvatski trener Igor Tudor napustiće mesto trenera Verone nakon što nije uspeo da postigne dogovor sa upravom kluba, objavio je taj fudbalski klub.

Verona je saopštila da su dve stane postigle dogovor o prekidu saradnje, uprkos prilično dobroj sezoni u kojoj je taj klub zauzeo deveto mesto u Seriji A.

"Obe strane su shvatile da nisu ispunjeni uslovi da nastave zajedno", izjavio je 44-godišnji Tudor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle razgovora sa predsednikom kluba Mauricijem Setijem.

Bivši defanzivac Hrvatske i Juventusa preuzeo je Veronu u septembru nakon što je Euzebio di Frančesko smenjen posle tri poraza u prve tri utakmice prvenstva.

Po pisanju italijanskih medija, Gabrijele Ćofi je favorit za preuzimanje trenerskog posla u Veroni nakon što je Udineze odlučio da mu na kraju sezone ne produži ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.