Hrvatska je veća od Mančester sitija – Zlatka Dalića naljutilo pitanje novinara

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 09:19

"Hrvatska je veća od Mančester sitija" – Zlatka Dalića naljutilo pitanje novinara

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić nervozno je reagovao na pitanje nakon trijumfa nad Letonijom 5:0 u kvalifikacijama za Euro 2024.

Dalića je konkretno naljutilo pitanje o svom najvrednijem defanzivcu Jošku Gvardiolu, kojeg je na poluvremenu izveo iz igre i ubacio Domagoja Vidu. Novinar je pitao da li je to bila taktička promena ili zato što mu je to sugesirao neko iz Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitija da bi Gvardiol mogao malo da odmori.

Dalić je na to pitanje odgovorio i pomalo ljutito.

"Potcenjujete me tim pitanjem. Da me neko iz Sitija zove da odmorim igrače? Svašta".

Kada je novinar ponovio da veliki klubovi znaju to da rade i da to nije ništa novo, Dalić se nadovezao na prethodno izrečeno:

"Mi smo još veći. Mi smo velika ekipa. Ne znam šta bih vam na to rekao. Nemojte se ljutiti. Znate moj karakter, rad. Da mene neko zove... Nije bilo potrebe da ga forsiramo, igrao je šest utakmica za Siti, ima lagani problem. Modrića i Brozovića smo takođe htjeli malo da odmorimo".

Hrvatska posle tri utakmice u grupi ima dve pobede i remi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.