Hrvatska bez navijača na gostovanjima

Izvor: RTS, 21.Avg.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska bez navijača na gostovanjima

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja.

HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila "žuti karton", nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je zbog pojave kukastog krsta u Splitu na utakmici protiv Italije kažnjena oduzimanjem jednog boda, dva meča bez publike i 100.000 evra.
"Dužnost saveza je da učini sve kako bi se sprečio najgori scenario. Nakon pomnog razmatranja odlučeno je da do kraja kvalifikacija HNS neće voditi navijače na gostovanja", poručuju iz HNS-a.
HNS je u prošlosti dosta puta kažnjavan od strane Uefa zbog ispada navijača, koji su isticali fasističke i rasističke parole, ali i zbog pirotehničkih sredstava na kratko prekidali utakmicu u Milanu protiv Italije.
Izabranici selektora Nike Kovača na taj način neće imati podršku navijača u Azerbejdžanu (3. septembra), Norveškoj (6. septembra) i na Malti (13. oktobra).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati bez navijača na gostovanjima do kraja kvalifikacija

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2015

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja...HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila "žuti karton", pošto je zbog pojave kukastog krsta...

Nastavak na Vesti-online.com...

OBRAČUN SA HULIGANIMA: Hrvatska ne vodi navijače na gostovanja do kraja kvalifikacija

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2015

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja.. . HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila “žuti karton”, nakon što je zbog pojave kukastog...

Nastavak na HotSport.rs...

Hrvati bez navijača na gostovanjima

Izvor: B92, 21.Avg.2015

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) doneo je odluku da do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće organizovano voditi svoje navijače na gostovanja. HNS navodi da je Hrvatska nedavno bila veoma blizu izbacivanja iz kvalifikacija i da je dobila žuti karton, pošto je zbog pojave kukastog krsta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.