Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2023, 08:56

Horor u Brazilu, pronađeno raskomadano telo fudbalera bez glave

Svi su se nadali da je još uvek živ.
Brazilski fudbal je u šoku. Desetodnevna potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je usredu, javili su brazilski mediji, prenoseći jezive detalje istrage.
Telo nestalog fudbalera pronađeno je raskomadano u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u reci Iguatema, prenosi Nova.
Mladi fudbaler je igrao na poziciji napadača u skromnom opštinskom timu Seduk de Anastasio. Posle utakmice 25. juna otišao je na žurku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa kolegama i prijateljima, a po izlasku je nestao.
Saopšteno je da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan, još nije pronađen.
Policija je uz pomoć rođaka identifikovala igračeve tetovaže i potvrdila da je telo pripadalo nestalom fudbaleru.
Poslednji put je viđen 25. juna kada je bio na zabavi organizovanoj na benzinskoj pumpi na granici Brazila i Paragvaja. Od tada mu se gubi svaki trag, pa sve do danas. Policija je saopštila da su u pritvoru već dve osobe osumnjičene za Skulnijevu smrt i da će se potraga za posmrtnim ostacima nastaviti dok se glava ne pronađe.
Zasad se u brazilskim medijima pojavljuju samo spekulacije, a španska Marca prenosi verziju priče u kojoj je Skulni otišao u posetu bivšoj devojci, nakon čega ga je ubila njena sadašnja partnerka.
„Razlozi događaja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi“, piše pomenuti španski list.
Fudbaler uhapšen zbog šverca 115 kg kokaina je sin Ilije Petkovića!

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sumnja se na jednu osobu: Telo mladog fudbalera pronađeno raskomadano i bez glave FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2023

Desetodnevna potraga za fudbalerom iz Brazila koji je nestao 25. juna završena je tragičnim ishodom...Telo Vinisijusa Skulnija (19), pronađeno je raskomadano i bez glave, a policija istražuje nekoliko opcija za koje se sumnja da su dovele do smrti mladića...Ugledna španska "Marka", uz pozivanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.