Holivudska priča Reksama

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 12:15

Holivudska priča Reksama

Petoligaš Reksam iz Velsa je obezbedio prolazak u četvrtu ligu engleskog fudbala i tako ostvario prvi deo sna vlasnika Rajana Rejnoldsa i Roba Mekelhenija.

Holivudski glumci bili su medju više od 10.000 gledalaca na stadionu u severnom Velsu na utakmici sa Borham Vudom, u kojoj je Reksam trijumfovao rezultatom 3:1 i tako osvojio titulu Nacionalne lige, prenosi AP.

Rejnolds i Mekelheni su postali fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fanatici otkako su kupili velški kluba za 2,5 miliona dolara 2021. godine, a preuzimanje je pratila dokumentarna serija "Dobrodošli u Reksam", ulaganje u klub i najava povratka na staze slave i uspeha.

Druga sezona emisije će imati srećan kraj, jer se Reksam vraca u Englesku fudbalsku ligu, tri divizije ispod Premijer lige, prvi put u 15 godina.Reksam ima četiri boda više od drugoplasiranog Nots Kauntija kojem je preostalo još jedno kolo.

Među gledaocima na stadionu bio je i američki glumac, producent i scnarista Pol Rad, koji je uoči utakmice ispijao pivo sa lokalnim stanovništvom i pratio meč u loži sa Rejnoldsom i Mekelhenijem.

Rejnolds je najpoznatiji po tome što je glumio u filmovima Dedpul, dok je Mekelheni autor TV emisije "Uvek je sunčano u Filadelfiji".

Jedan od njihovih ciljeva prilikom kupovine Reksama bio je da treći najstariji profesionalni klub na svetu, sa tradicijom dugom 158 godina, dovedu do Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.