Hjulmand: Nismo igrali svoj najbolji fudbal

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 23:51

Hjulmand: Nismo igrali svoj najbolji fudbal

Selektor reprezentacije Danske Kasper Hjulmand rekao je da njegova ekipa nije igrala svoj najbolji fudbal na Svetskom prvenstvu u Kataru.

On je takođe istakao da je eliminacija posle grupne faze veliko razočarenje.

"Nismo dostigli kvalitet koji bi trebalo da imamo. To je moja odgovornost. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetskom prvenstvu moramo da dostignemo svoj najbolji nivo i nismo. Nismo igrali u potrebnom ritmu. Dobro smo počeli večeras, ali bilo je previše emocija, a premalo kvalitet. Nismo igrali naš najbolji fudbal, to je sigurno. Nivo je bio korektan protiv Francuske, nije bila sjajna igra, ali bilo je u redu. Ali, druga dva meča nisu bila dovoljno dobra", rekao je Hjulmand.

Fudbaleri Danske izgubili su od Australije sa 0:1, u poslednjem meču Grupe D Svetskog prvenstva i tako ostali bez plasmana u narednu fazu takmičenja.

Danci su takmičenje u grupi završili sa samo jednim osvojenim bodom i jedinom postignutim golom.

Hjulmand je naveo da je njegova ekipa igrala dobro tokom ove godine i da nema objašnjenja zašto tu igru nije ponovila na Mundijalu.

"Nedostajalo je svežine u glavama. Trebalo je da prođemo ovu grupu, tako da je ovo veliko razočarenje", zaključio je Hjulmand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.