Hefner novi predsednik Bajerna, Henes ljut na medije

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hefner novi predsednik Bajerna, Henes ljut na medije

Fudbalski klub Bajern Minhen izabrao je danas Karla Hefnera za novog predsednika, prenose nemački mediji.

Uli Henes  

Na vandrednoj skupštini kluba, Hefner je izabran gotovo jednoglasno, za njega je glasalo 99,6 odsto. On je bio i jedini kandidat. Hefner na mesto predsednika dolazi umesto Ulija Henesa, koji je u martu podneo ostavku na to mesto, jer je osuđen na tri i po godine zatvora zbog utaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poreza.

 

Henes, koji će uskoro otichi na izdržavanje kazne, na vanrednoj skupštini kluba je rekao da su mediji o njegovom slučaju "sramno izveštavali".

"Kao što sam priznao na sudu, jesam pogrešio, ali izveštavanje medija je bilo sramno. Ovo što sam doživeo poslednjih nekoliko nedelja, nikada nisam doživeo u životu - mržnju", rekao je Henes.

 

Hefner (61) je do sada bio zamenik Henesa, a bio je i član Uprave kluba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.