Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Sep.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hard rok bend Ohrenfeindt u UK „Vuk“

Nemačka hard rok grupa Ohrenfeindt nastupiće u UK „Vuk Karadžić“ 26. septembra od 20.00. Ulaz na koncert je besplatan. Prvi put dolaze u Srbiji i održaće koncert u okviru manifestacije obeležavanja Evropskog dana jezika. Ohrenfeindt su nastali 1994. u Sent Pauliju, radničkom naselju u Hamburgu poznatom po bogatom noćnom životu, kao i po istoimenom fudbalskom … The post Hard rok bend Ohrenfeindt u UK „Vuk“ appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rock 5 Roll fest 2019 u Petoj beogradskoj gimnaziji

Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Sep.2019, 00:00

U petak i subotu, 6. i 7. septembra, u dvorištu Pete beogradske gimnazije biće organizovan Rock 5 Roll fest. Ulaz na festival biće besplatan. Prvog dana festivala, u petak od 21.00, biće održana predstava „Neki to vole vruće“ u izvođenju kultnog beogradskog amaterskog pozorišta Teatar 5....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.