Haos u svlačionici Srbije posle Litvanaca razlog što Krstajić hoće da ode?

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u svlačionici Srbije posle Litvanaca razlog što Krstajić hoće da ode?

Srpski reprezentativni fudbal ponovo je u centru pažnje zbog stvari koje nemaju mnogo veze sa onim što se dešava na terenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u utorak poslednju utakmicu grupne faze Lige nacija u kojoj je ostvarila sve zacrtane ciljeve.

"Orlovi" su obezbedili prvo mesto u svojoj grupi, samim tim plasman u B diviziju, mesto u trećem šeširu pred žreb kvalifikacionih grupa za EP, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i mesto u eventualnom baražu za kontinentalnu smotru.

Očekivalo se da će sve ovo biti dovoljno za zadovoljstvo čelnika Saveza i selektora, a umesto toga smo posle meča sa Litvanijom videli Mladena Krstajića koji potpuno utučen govori o tome da će se tek govoriti o njegovoj budućnosti.

Današnje izdanje "Žurnala" donosi priču koja bi mogla da ima veze sa onakvim nastupom Mladena Krstajića posle duela sa Litvanijom. Navodno je u pitanju skandal koji se u svlačionici "Orlova" dogodio tokom poluvremena.

Malo ko bi očekivao, ali izgleda da je Mijat Gaćinović bio taj koji je zbog izmene pobedsneo i izgubio kontrolu. Navodno, prvotimac Ajntrahta je bacao kopačke po svlačionici i osuo paljbu na selektora.

Nema informacija o tome kako je reagovao Mladen Krstajić, ali isti izvor citira reči Aleksandra Kolarova koji je stao u odbranu selektora kao prvi kapiten nacionalnog tima.

"Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni!?", navodno je rekao Kolarov svom reprezentativnom saigraču.

Mladen Krstajić je na poluvremenu utakmice sa Litvanijom zamenio Mijata Gaćinovića. Umesto bivšeg igrača Vojvodine na teren je ušao Aleksandar Prijović koji je u nastavku zabeležio gol i asistenciju, a Srbija je slavila sa 4:1 i overila prvo mesto u grupi četiri C divizije.

Krstajić još uvek nije dao komentar na ovakve priče, ali čitava stvar dobija na težini zbog reči sportskog direktora FSS Darka Kovačevića.

"Nisam bio na licu mesta, ali sam čuo i sve što mogu da kažem svodi se na to da je takvo ponašanje neprimereno", rekao je Kovačević za "Žurnal".

Ostaje da vidimo da li će se neko od igrača oglasiti ovim povodom ili će sve ostati obavijeno velom tajne dok čekamo na odluku Saveza oko toga da li Mladen Krstajić ostaje za kormilom državnog tima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je za žreb - Ko su potencijalni rivali "Orlića" na EP?

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018

Mlada selekcija fudbalske reprezentacije Srbije dobiće večeras rivale sa kojima će igrati u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Italiji i San Marinu...Dvanaest mladih selekcija evropskih reprezentacija naći će se danas na žrebu za grupnu fazu Evropskog prvenstva koje će 2019. godine biti održano...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.