Haos u Holandiji – igrači Vest Hema branili porodice od huligana! VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 10:15

Haos u Holandiji – igrači Vest Hema branili porodice od huligana! VIDEO

Neviđen huliganski napad na "civile", obične gledaoce, pritom porodice igrača suparničkog kluba, šokirao je fudbalski svet.

Nakon što je Vest Hem i u revanšu polufinala Lige konferencije pobedio AZ u Alkmaru 1:0 te se tako sa ukupnih 3:1 plasirao u finale, njegovi igrači su istorijski uspeh slavili na terenu.

Ali tada ih je zgrozilo ono što su videli na tribinama.

Huligani koji prate AZ preskočili su ogradu svoje tribine te se u pokušaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodru prema navijačima Vest Hema na drugom kraju stadiona sjurili prema loži i napali porodice igrača gostiju.

Policija i redari na to su reagovali tromo i sporo pa su besni igrači Vest Hema krenuli sami da ih brane.

Na snimcima se vide Majk Antonio i Flin Dauns kako preskaču reklamne panoe te se tuku sa redarima kako bi se probili do lože i spasli porodice od huligana koji jurišaju na njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.