Hala MADRID! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hala MADRID! (VIDEO)

Hiljade navijača Reala napravilo špalir za autobus koji je vozio njihove ljubimce na revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna

Kada se pogledaju današnje scene sa i oko stadiona Rajko Mitić, može se reči da je fudbal kod nas odavno izgubio. Istina, 20 i nešto momaka koji su se borili na travi beogradske Marakane zaslužili su kvalitetom igre, ali pre svega angažovanjem mnogo bolju publiku, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijače.

A kako se to radi i kako se voli svoj tim danas su pokazali navijači Real Madrida koji su bukvalno zakrčili ulice španske prestonice pozdravljajući svoje ljubimce koji su autobusom krenuli put stadiona Santjago Bernabeu gde ih čeka revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna koji su dobili u Minhenu sa 2:1.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.