Izvor: RTS, 23.Mar.2021, 12:06

Haiti, naoružana banda zaustavila autobus s fudbalerima Belizea

Fudbaleri reprezentacije Belizea doživeli su neprijatnost na Haitiju, kada je njihov autobus u ponedeljak zaustavila naoružana banda na motociklima.
Fudbalski tim Belizea stigao je na Haiti kako bi odigrao kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

"Uprkos policijskoj pratnji od četiri čoveka, autobus je zaustavila grupa pobunjenika sa puškama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a policijska pratnja je bila prisiljena da pregovara sa njima kako bi autobus nastavio put do hotela", saopštio je Fudbalski savez Belizea, prenosi Rojters.

U saopštenju se izražava nezadovoljstvo i protest i dodaje da su igrači, mada potreseni užasnim iskustvom, stigli bezbedno u hotel.
Fudbalski savez Belizea objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju snimljenu tokom incidenta a na kojoj se vide članovi bande s maskama i oružjem ispred autobusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Umalo OTETA cela reprezentacija: Banda s puškama zaustavila autobus i šokirala igrače! (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 23.Mar.2021

Fudbalska reprezentacija Belizea preživela je dramu pred meč kvalifikacija za Mundijal! Igrači su doputovali na Haiti i autobusom su se vozili prema hotelu u kome je trebalo da odsednu, međutim pravo niotkuda pojavili su se otmičari koji su im preprečili put.   Naoružani otmičari sa automatskim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.