Hadži zainteresovan za mesto selektora

Izvor: RTS, 02.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadži zainteresovan za mesto selektora

Bivši rumunski fudbalski reprezentativac Georgi Hadži zainteresovan je za mesto selektora nacionalnog tima, ukoliko dođe do smene Viktora Picurke, objavili su rumunski mediji.

Hadži je izjavio da ima "osmišljenu strategiju" za igru reprezentacije Rumunije, koja je poslednjim porazom protiv Austrije od 2:1 šanse za plasman na prvenstvo sveta u Južnoj Africi 2010. svela na minimum.

"Rumunska fudbalska federacija odlučuje o budućnosti nacionalnog tima. Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što mogu da kažem jeste da već imam jasnu strategiju igre koju bi sprovodili kompetentni ljudi", rekao je Hadži. On je kritikovao sadašnju igru rumunske selekcije uz ocenu da joj nedostaje "karakter". "Uvek sam ulazio u igru sa idejom da smo kao tim u najmanju ruku ravnopravni sa protivnicima, ili čak bolji od njih", rekao je Hadži i dodao da on ne saginje glavu ni pred jednim protivnikom.

Hadži je 2001. godine vodio rumunski nacionalni tim, ali je posle neuspeha u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Japanu i Južnoj Koreji bio otpušten.

Potpredsednik Rumunske fudbalske federacije Jonut Lupesku naglasio je da će sledeće sedmice biti razgovora o statusu sadašnjeg selektora Picurke.

Pored 44. godišnjeg Hadžija, pretendenti na mesto šefa stručnog štaba rumunske reprezentacije su Mirčea Lučesku i Laslo Belenji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hadži ima strategiju za Rumuniju

Izvor: B92, 02.Apr.2009

Bivši rumunski reprezentativac Georgi Hadži zainteresovan je za mesto selektora nacionalnog tima, ukoliko dođe do smene Viktora Piturke...Hadži je izjavio da ima "osmišljenu strategiju" za igru reprezentacije Rumunije, koja je porazom od Austrije (2:1) šanse za plasman na prvenstvo sveta u Južnoj...

Nastavak na B92...

Hadži bi voleo da bude selektor Rumunije

Izvor: Mondo, 03.Apr.2009, 10:41

Hadži je izjavio da ima 'osmišljenu strategiju' za igru reprezentacije Rumunije, koja je poslednjim porazom protiv Austrije od 2:1 šanse za plasman na prvenstvo sveta u Južnoj Africi 2010. svela na minimum.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.