HUMANITARKA! Zvezda filmova za odrasle spasila fudbalski klub od bankrota, nećete verovati na koji način (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 16:08

HUMANITARKA! Zvezda filmova za odrasle spasila fudbalski klub od bankrota, nećete verovati na koji način (FOTO)

Da nije bilo nje...

Zvezda filmova za odrasle Amanda Foks svojim slikama na kalendaru spasila je poznati italijanski klub Vićencu od bankrota.

- Moji fanovi su mi skrenuli pažnju da je Vićenca proglasila bankrot. Naravno da je bilo jako tužno da se dogodi tako nešto. Često dolazim u taj grad, jako ga volim. Zato sam htela da pomognem - rekla je Amanda.

A post shared by Amandha Fox 🌐 (@amandhafoxreal)

Igračima je plata kasnila po četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseca, a onda je klub proglasio bankrot, te je na scenu stupila glumica. Svaki kalendar prodavao se za 7.6 evra, što je u mnogome pomoglo klubu da se izvuče iz teške situacije.

Ovo nije njen prvi pokušaj "spašavanja", jer je 2012. godine sa koleginicom Luanom Bordžijom odlučila da se kandiduje za gradonačelnika Tarenta, grada na jugu Italije, ali bezuspešno...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.