Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U VOŠI: Upravni odbor podneo ostavke, ’Firma’ vodi klub

Nakon što nije usvojen predlog o izmenana statuta Upravni odbor Vojvodine podneo ostavku. Navijači će od sad činiti veliku većinu Skupštine kluba.

Burno je bilo ovih dana u fudbalskom klubu Vojvodina a epilog svega su ostavke kompletnog Upravnog odbora na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.
Nakon ishoda sinoćne Skupštine kluba, na kojoj je većinom glasova odbijeno usvajanje izmena i dopuna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klupskog statuta, Upravni odbor je na današnjoj konferenciji za novinare rešio da se povuče.
Predlog Upravnog odbora predviđao je ukidanje mesta direktora i generalnog sekretara kluba. Odmah nakon toga članovi skupštine su odlučivali i o predlogu grupe od 23 člana Skupštine koji je prihvaćen.
– Danas smo održali vanrednu sednicu Upravnog odbora, na kojoj nije bio prisutan jedino Nenad Rončević, i posle epiloga jučerašnje vanredne sednice Skupštine, odlučili smo da je moralno da podnesemo neopozive ostavke. Samim tim, stekli su se uslovi za raspisivanje novih izbora za predsednika i druge organe kluba, te smo o tome već obavestili predsednika Skupštine Milana Davidova-  izjavio je Gajić koji je požele puno sreće budućem rukovodstvu.
Takođe zanimljivo je da će od ukupno 55 članova Skuptine od sada čak 39 njih biti pripadnici navijačke grupe „ Firma 1989“ , tako da će vlast nad klubom praktično biti urukama navijača.
Vanredna izborna sednica Skupštine fudbalskog kluba Vojvodina biće zakazana u narednih osam dana, a na njoj će se odlučivati o izboru novog klupskog rukovodstva.
Pripremio: Vladimir Kolarik
The post HAOS U VOŠI: Upravni odbor podneo ostavke, ’Firma’ vodi klub appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEMA ČEKANJA: Vojvodina novog predsednika dobija za šest dana

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 19:45

Skupština fudbalskog kluba Vojvodina, na kojoj će se birati novi predsedik, zakazana je za 21. decembar.. . Kako je saopšteno na sajtu novosadskog superligaša, generalni sekretar Božidar Beronja zakazao je izbornu sednicu Skupštine kluba koja će se održati u prostorijama amfiteatra SPENS-a od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.