Gvardiola odlučio kada će napustiti Siti

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 19:46

Gvardiola odlučio kada će napustiti Siti

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odlučio je da napusti engleski fudbalski klub u junu 2025. godine, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Gvardiola je Mančester siti preuzeo 2016. godine, a sa engleskim klubom osvojio je 14 trofeja. Mančester siti je pre dva dana prvi put u istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu savladao Inter 1:0.

I-Es-Pi-En podseća da španski trener ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2025. godine.

"Gvardiola >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nije doneo odluku o svojoj dugoročnoj budućnosti, ali planira da još dve sezone bude menadžer Sitija. Njegov naredni posao bi mogao da bude na poziciji selektora, pošto je u klupskom fudbalu osvojio sve trofeje. On ne želi da produži ugovor sa Mančester sitijem bez obzira na bogatu finansijsku ponudu", navodi I-Es-Pi-En.

Gvardiola je pre Mančester sitija trenirao Bajern i Barselonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osvojio Ligu šampiona i želi da napusti Siti

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Portugalac Bernardo Silva je odlučio da napusti Mančester siti predstojećeg leta...Iako je standardan prvotimac kod Pepa Gvardiole i ove sezone je osvojio "tripletu" (Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona), rešen je da potraži neki novi izazov...Silva je proveo šest sezona u Sitiju, došavši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.