Gvardiola: Sezona nije potpuna ako ne osvojimo LŠ

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 23:16

Gvardiola: Sezona nije potpuna ako ne osvojimo LŠ

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da sezona za njegov tim neće biti potpuna ako "građani" ne osvoje fudbalsku Ligu šampiona,

Fudbaleri Mančester sitija odbranili su titulu u Premijer ligi. "Građani" su u nedelju na svom terenu pobedili Čelsi 1:0 u utakmici 37. kola Premijer lige, dok je Arsenal u subotu poražen u gostima od Notingem Foresta (0:1).

Mančester siti se nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 88 bodova uz meč manje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Arsenal drugi sa 81.

Fudbalerima Mančester sitija je sinoć uručen trofej za titulu u Premijer ligi, a onda je usledilo slavlje sa navijačima.



"Imam osećaj da smo uradili nešto izuzetno. Ljudi znaju koliko je to izuzetno. Ali da bismo se smatrali jednim od najvećih moramo da osvojimo Ligu šampiona, inače sezona ne bi bila potpuna. Može da bude nepravedno da morate da osvojite LŠ da biste dobiili priznanje i vrednost onome što ste uradili, ali mi to moramo da prihvatimo",
istakao je Gvardiola.

Mančester siti će 10. juna u Istanbulu igrati sa Interom u finalu Lige šampiona. "Građane" 3. juna očekuje i finale FA kupa sa ekipom Mančester junajteda na stadionu "Vembli" u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GVARDIOLA NAKON OSVAJANJE TREĆE UZASTOPNE PREMIJER LIGE: ’Uradili smo nešto izuzetno, ali..!

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2023, 10:17

Španac nije skorz zadovoljan. Duga sezona u Engleskoj je skoro pa gotova. Nakon duge borbe, kaznena ekspedicija Pepa Gvardiola je ipak na kraju uspela da pored fenomenalnih partija fudbalera Arsenala osvoje svoju treću uzastopnu titulu. Mančester siti se nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.