Gvardiola: Nema fudbala bez dobrog seksa!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Nema fudbala bez dobrog seksa!

Katalonac negira da je zabranio seksualne odnose svojim fudbalerima

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola odbacio je navode Samira Nasrija da je zabranio svojim fudbalerima da upražnjavaju seks nakon ponoći kako bi sutradan na utakmici bili svežiji.

Pred današnju utakmicu sa Kristal Palasom menadžer Građana je jasno poručio da ne zabranjuje seks svojim fudbalerima.

“Nemoguće je igrati dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal, ako ne upražnjavate seksualne odnose sa svojim partnerom. Nikada to nisam branio igračima niti imam nameru. Ako imate seks, bolje igrate”, tvrdi Gvardiola.

Zanimljivo, navode Samira Nasrija potvrdio je i Havi Martinez mada je istakao da se niko u Bajernu nije obazirao na sugestiju Gvardiole da se uzdrže od seksa.

Takođe, navodna zabrana seksa samo je jedna od drastičnih mera koje je Katlonac uveo otkako je stigao u Mančester Siti. Poznati trener je već zabranio igračima da koriste inernet u trening kampu, a ne smeju da konzumiraju ni slatkiše ni masnu hranu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.