Grondona: Maradona odlučuje sam

Izvor: B92, 07.Jul.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grondona: "Maradona odlučuje sam"

Dijego Maradona sam će odlučiti da li ostaje selektor, izjavio je predsednik Fudbalske federacije Argentine Hulio Grondona.

Na Svetskom kupu u Južnoj Africi Argentina je u četvrtfinalu izgubila od Nemačke rezultatom 4:0, nakon čega je Maradona izjavio da mu je to najteži dan u životu.

"Svakako da ne možemo da budemo zadovoljni načinom na koji smo završili učesće na Mundijalu, ali Maradona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedini čovek u Argentini koji može da radi šta god želi. On i dalje ima ugovor sa nacionalnom federacijom, što znači da će sam odlučiti da li će ostati selektor, ili će podneti ostavku", rekao je Grondona.

Maradona se za sada nije izjašnjavao da li želi i dalje da vodi reprezentaciju Argentine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.