Grobari odsvirali kraj, fudbal u drugom planu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grobari" odsvirali kraj, fudbal u drugom planu

Partizan je titulu obezbedio tri kola pre kraja šampionata, pa je samim tim meč protiv Novog Pazara, koji je završen nerešeno (1:1), bio u drugom planu.

Scena koja će se dugo prepričavati odvila se u 91. minutu. Glavni arbitar Srđan Obradović produžio je utakmicu dva minuta, ali se sa tribina u prvom čuo zvižduk koji označava kraj meča.

Pojedini "grobari" nisu razumeli da se radi o "moši", te >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su masovno počeli da utrčavaju na teren, posle čega je delilac pravde brže bolje odlučio da označi kraj.

Remi protiv Novog Pazara, međutim, nije pokvario slavlje u Humskoj, koje je počelo u 16 časova svirkom popularne grupe "JNA" pred oko 15.0000 navijača, a 20 minuta pre prvog sudijskog zvižduka na teren su istrčali i igrači. Dočekani su velikim ovacijama, a vredi istaći da je kapiten Saša Ilić podigao DESETI trofej u dresu Partizana.

Uljuljkani peharom, izabranici Zorana Milinkovića opušteno su ušli u meč, a prvo uzbuđenje na Topčiderskom brdu viđeno je tek u 18. minutu. Nikola Ninković je lukavo, iz gotovo mrtvog ugla, pokušao da savlada Zečevića, ali je stativa spasila goste.

Gol Živka Živkovića mirovao je do 20. minuta. Prva ozbiljnija pretnja pretvorila se u gol Pazaraca. Momak koji je ponikao u Partizanu Predrag Pavlović, poput Ninkovića, uputio je udarac sa desne strane, loppta je prošla kroz noge Saši Markoviću i otkotrljala se u "malu mrežu".

Galeriju sa meča pogledajte OVDE

Izjednčenje i, ispostaviće se, konačnih 1:1 Partizanu je doneo mladi Ivan Šaponjić. Ninkovićev udarac glavom završio je "na prečki", ali se lopta odbila do ofanzivca crno-belih, koji je bez problema smešta u praznu mrežu.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

50. minut - Greška Bandalovskog. Kratku loptu poslao je ka golmanu Živkoviću, ali je čuvar mreže, ali je čuvar mreže Partizana za "sekund" bio brži od Radivojevića.

10. minut - Na tribinama stadiona u Humskoj su i košarkaši Aleksandar Pavlović, Mihajlo Andrić, Boris Dalo, Edo Murić, Nikola Milutinov, Nemanja Bezbradica...

A photo posted by Boris Dallo (@12bobo44) on May 16, 2015 at 7:54am PDT

Partizan: Živković, Bandalovski, Petrović Nemanja, Balažic, Ćirković, Marković, Brašanac, Ninković, Lukić, Grbić, Šaponjić.

Novi Pazar: Zečević, Đorđević, Kostić, Stevanović, Mijić, Kecap, Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.