Izvor: Glas javnosti, 25.Okt.2009, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greške su deo igre

Podsećanja na krupne greške u prošlom derbiju sa Liverpulom ne opterećuju štopera Mančester junajteda Nemanju Vidića. Pred današnji duel sa istim rivalom srpski reprezentativac kaže da su loši potezi i intervencije sastavni deo fudbalske igre i da neuspehe treba mirno prihvatiti kao i trofeje.

- Ko se takmiči taj pravi i greške. Samo onaj ko nikada nije na terenu ne može da pogreši. Kao što pamtim loše partije, tako isto pamtim i one dobre koje sam pružio u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Mančester junajteda. Ako mi sada, posle tri i po godine u Engleskoj, treba jedna utakmica da bih dokazao koliko vredim, onda i nisam mnogo toga postigao do sada - rekao je Nemanja Vidić.

Engleski novinari misle da Španac Fernando Tores zna slabe tačke srpskog defanzivca, budući da je on zaslužan za poslednju pobedu na Old Trafordu od 4:1 i njegovo isključenje.

- Bio je to jedan loš dan, kako za mene, tako i za ekipu. Kada odigrate tako, posle toga vam bude teško, jer je reč o gubitku bodova u važnom meču. Međutim, igrao sam protiv Toresa dve utakmice pre ove koja se najčešće spominje i nijednom nije postigao gol.

Početna kola u Premijer ligi obećavaju neizvesnu sezonu u kojoj će nekoliko timova, pored Vidićevog Mančester junajteda, konkurisati za titulu.

- Daleko smo od kraja sezone, ostalo je 20 i nešto kola. Gubiće se dosta bodova, što pokazuju i mečevi Čelsija, Arsenala i Liverpula. Mančester siti je jak, Arsenal igra dobro, tako da postoji šest timova koji su približno istog kvaliteta.

Najbolje igre su one na internetu

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.