Gradska opština Zemun obezbedila besplatne karte za fudbalsku utakmicu Zemun - OFK Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 11:46

Gradska opština Zemun obezbedila besplatne karte za fudbalsku utakmicu Zemun - OFK Beograd

Borba za titulu.

Gradska opština Zemun je obezbedila besplatne karte za fudbalsku utakmicu ZEMUN - OFK BEOGRAD koja je zakazana u subotu 13.05.2023. godine na stadionu FK Zemun sa početkom u 14:00 časova.

Karte mogu da se preuzmu u šalter salama GO Zemun na adresama Magistratski trg 1 i Pukovnika Milenka Pavlovića 3 (Batajnica).

Pozivamo sve Zemunce da dodju na stadion FK Zemuna i podrže svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalski klub koji bi pobedom na utakmici obezbedio ulazak u Prvu ligu Srbije.

Posle 26. odigranih kola Zemun je lider na tabeli sa 58. osvojenih bodova, OFK Beograd ima 55. U prvoj utakmici ovih rivala, na stadionu na Karaburmi, u jesenjem delu sezone, utakmica je završena bez pobednika i golova.

Utakmicu će prenositi TV Arena sport.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.