Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građevinarke" proslavile drugi rođendan

Ženski fudbalski klub Rad iz Beograda proslavio je drugi rođendan, uz prisustvo brojnih navijača, sportskih radnika i novinara.

Od osnivanja ovaj klub je uspio da osvoji Drugu ligu, a trenutno se nalazi na prvoj poziciji u Prvoj ligi Srbije sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Šumariju.

Potpredsjednica i fudbalerka Rada Jelena Polić istakla je da ovaj uspjeh ne bi bio moguć da u njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << redovima ne vlada porodična atmosfera.

"Imam utisak da je prošlo dve nedelje, a ne godine, kada se osvrnem, ponosna sam. Ostvarili smo dubok trag, iako je početak bitan i težak. Kada se setim kroz šta smo sve prošli, ne mogu da verujem da smo to uspeli da uradimo sa takvom lakoćom. Ništa od toga ne bismo uspeli bez igračica koje su vredno radile, navijača i svih ljudi u klubu", rekla je Polićeva, koja je imala još jedan razlog za slavlje jer je istog dana dana proslavila svoj 25-ti rođendan.

Ona je istakla da dogodine očekuje još veći broj članova u klubu, uz nadanje da će zajedničkim snagama, Rad ući u Superligu, a da su inicijalne ambicije opstanak u elitnom rangu.

Polićeva se zahvalila svima koji su im pomogli na njihovom putu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.