Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 02:30

Gotovo, Viljareal ima trećeg trenera od početka sezone, i to najboljeg!

Fudbalski klub Viljareal dogovorio je sve uslove, bivši trener Marselino vraća se na mesto uspeha nakon sedam godina.
Ova vest je najavljena prethodnih dana, nakon što je Marselino razočaran napustio Olimpik Marsej, odlučio je da sačeka pravu ponudu iz domovine i sačekao ju je.
On je bio u vezi i sa Seviljom, ali do ozbiljnih pregovora nije došlo, što je iskoristio Viljareal.
Uprava „žute podmornice“ otpustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je Kikea Setijena nakon lošeg starta na početku sezone, a rešenje nije bio ni Paćeta koji je na klupi proveo dva meseca, pošto je prethodno radio u Valjadolidu, Ueski, Elčeu, Erkulesu.
Naravno, to nisu bila imena dostojna Viljareala, pa je onda uprava opet prelomila da dovede pravog trenera i vrati Marselina Torala.
On je na klupi Viljareala u prvom mandatu sedeo od januara 2013. do avgusta 2016. godine. Kasnije je vodio Valensiju i Sevilju. 
Marselino Toral je u jednom periodu bio i ozbiljan kandidat za selektora Španije, što samo potvrđuje

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.