Gosti su direktni krivci za prekid

Izvor: Beta, 15.Okt.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gosti su direktni krivci za prekid

BEOGRAD, 15. oktobra 2014. (Beta) - Fudbalski savez Srbije (FSS) optužio je u sredu goste da su direktni krivci za prekid utakmice Srbija - Albanija u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Ocenjujemo da su gosti direktni krivci za prekid susreta i očekujemo da će disciplinski organi UEFA utakmicu registrovati rezultatom 3:0 u korist Srbije", navodi se u saopštenju FSS-a.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izmedju Srbije i Albanije prekinuta je u utorak uveče u 42. minutu, posle incidenta kada se iznad terena pojavila mala bespilotna letelica koja je nosila transparent sa crtežom "velike Albanije", zbog čega je izbio sukob u kojem su učestvovali igrači obe ekipe, kao i navijači domaćeg tima.

FSS je saopštio i da su gosti iz Fudbalskog saveza Albanije dočekani na najbolji mogući način i da "zbog toga zabrinjava činjenica" da nisu učinili išta posle odluke zvaničnika da meč bude nastavljen.

"Sumirajući stavove, FSS izražava zgražavanje nad vidjenom provokacijom i strah da je u pitanju unapred smišljeni scenario terorističke akcije usmerene pre svega protiv interesa države Srbije", piše u saopštenju FSS-a.

Takodje, FSS od UEFA zahteva da reaguje kao u slučaju Djenova i pristupi po istim aršinima, kada je srpski savez kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na gostujućem stadionu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Albanci su direktni krivci za prekid, očekujemo 3:0!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014

Fudbalski savez Srbije (FSS) optužio je goste da su direktni krivci za prekid utakmice Srbija - Albanija u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. ..Reprezentativci Srrbije pozdravlju navijače.. .."Ocenjujemo da su gosti direktni krivci za prekid susreta i očekujemo da će disciplinski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.